X

Finde-barrieren Yellow Score Paragraphp

{danish}GUL FINDE-BARRIERE: Når scoren er gul betyder det at FindeBarrieren givetvis skaber problemer i din enhed, og derfor kræver lidt opmærksomhed. Testens respondenter oplever at det er svært for dem at finde de personer eller den viden de søger, hvis de skal have mulighed for at trække på at den mangfoldighed af viden, kompetencer og erfaringer der findes på tværs af organisationen.

 

Hvad kan du og i gøre for at hjælpe denne gruppe med lettere at få adgang til den diversitet af viden, kompetencer og erfaringer der findes på tværs af organsationen?{/danish}
{english}

YOUR TEST SCORE ON THE FINDING BARRIER:

When your score is yellow, it means that the FindingBarrier seems to be causing certain problems within your unit, and therefore needs your attention.

 

Testens respondenter oplever at det er svært for dem at finde de personer eller den viden de søger, hvis de skal have mulighed for at trække på at den mangfoldighed af viden, kompetencer og erfaringer der findes på tværs af organisationen.

 

Hvad kan du og i gøre for at hjælpe denne gruppe med lettere at få adgang til den diversitet af viden, kompetencer og erfaringer der findes på tværs af organsationen?

 
{english}

Leave a Reply

Your Name *
Your Email *
Website

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Message

How to get in touch

We would LOVE to hear from you !!

Contact info INNOVERSITY

Name: Susanne Justesen, INNOVERSITY COPENHAGEN
Phone: +45 3113 1616
Address: Rosenborggade 12, 1130 Copenhagen, Denmark